Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Πρόγραμμα για εξάσκηση της μνήμης και της παρατήρησης στο νηπιαγωγείο

Μεταφορτώστε από τον παρακάτω σύνδεσμο πρόγραμμα για εξάσκηση της μνήμης και της παρατήρησης στο νηπιαγωγείο.





Το παιχνίδι αυτό παίζεται ως εξής.Πιέστε το κουμπί εκκίνησης!!!.Με το πάτημα αναβοσβήνει μία εικόνα.Η επόμενη κίνηση είναι να πατήσετε την εικόνα που αναβόσβησε με κόκκινο χρώμα.Σας βγάζει ένα μήνυμα ότι τα πάτε καλά και αναπηδήσατε στο επόμενο επίπεδο.Αμέσως αναβοσβήνει μια δεύτερη εικόνα.Τότε θα πρέπει να θυμάστε να πατήσετε την αρχική που αναβόσβησε και αμέσως την δεύτερη.Μετά από αυτό βγάζει πάλι μήνυμα και αναβοσβήνει και τρίτη.Ξαναπατάμε από την αρχή την πρώτη την δεύτερη και την τρίτη και μας βγάζει το γνωστό μήνυμα και μας μεταφέρει στο επόμενο επίπεδο.Οπότε εάν δεν γίνει λάθος θα φτάσετε στο τέλος που θα αποκτήσετε την καλύτερη βαθμολογία και θα λάβετε όνομα ο Τέλειος παίχτης.
Το πρόγραμμα έχει και ένα πεδίο που βάζετε εσείς την ταχύτητα που τρέχει το πρόγραμμα ώστε να καθυστερεί λίγο περισσότερο ή το αντίθετο για να προλάβετε να το σκεφτείτε. Αυτό όμως έχει σαν επόμενο την αύξηση των δευτερολέπτων και ο χρόνος σας μεγαλώνει.
Όλες αυτές οι κατασκευές την καλοκαιρινή περίοδο θα αναβαθμισθούν και θα περιέχουν και δευτερεύουσες φόρμες.Επίσης περιέχει και δεύτερη φόρμα με διαφορετικές εικόνες.
Δημιουργός : Αγγέλης Αλέξανδρος Νηπιαγωγός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.